Meteen naar de inhoud

Uitnodiging themabijeenkomst Onboarding 14 mei 2024

HR Netwerk Noord nodigt HR-professionals uit voor een inspirerende workshop/ themabijeenkomst over ‘Onboarding’ bij Empatec in Sneek op 14 mei a.s. Ontdek hoe dit proces zich bij Empatec heeft ontwikkeld en hoe jij er mee aan de slag kunt.

Onboarding is belangrijk
Wist je dat 86% van de nieuwe medewerkers in het eerste half jaar bepaalt of ze blijft of vertrekt? En dat maar liefst 35% binnen 2 jaar vertrekt? Zonde toch, heb je zo je best gedaan een nieuwe collega te werven, kun je weer opnieuw beginnen. En vaak was het helemaal niet nodig. Goede onboarding zorgt voor minder verloop.
Goede onboarding zorgt daarnaast voor:
Goede onboarding zorgt voor nog drie dingen: een goede landing op de werkplek; een onderdompeling in de organisatiecultuur en verbinding met collega’s.

Workshop
Na een korte introductie op het thema door onboardingexpert Margreet Tijms, laat Empatec ons op de werkvloer zien hoe zij die verschillende elementen ingeregeld heeft. Vervolgens gaan we samen een boel ideeën genereren; je gaat naar huis met minimaal drie acties om je eigen onboardingprogramma te optimaliseren. Gewoon, lekker praktisch. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar info@hrnetwerknoord.nl *  ·       

Thema: ‘Onboarding van medewerkers’ ·       
Datum: 14 mei 2024 ·       
Tijd: 14.30 uur tot 17.00 uur ·       
Locatie: Empatec, Tingieterstraat 1, Sneek ·       
Gastspreker: Margreet Tijms ·       

Kosten: gratis voor leden van HR Netwerk Noord Niet leden betalen 45 euro en worden automatisch lid voor het kalenderjaar 2024.  *Let op, voor deze bijeenkomst is een no-show regeling van toepassing. Na aanmelding reserveren wij een plek en verwachten wij dat je aanwezig bent. Lukt dit niet en hebben wij geen afmelding van je ontvangen dan brengen wij 25 euro in rekening. Tot de 14e mei!

Vriendelijke groeten, het bestuur van HR Netwerk Noord
Arnold Kremer, Clara Boel, Marco ten Broek, Renata van der Heide en Erika Niezen