Meteen naar de inhoud

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Wie neemt het stokje over?

In 2024 viert HR Netwerk Noord zijn 65-jarig bestaan. Destijds werd het opgericht als de “Kontaktgroep Personeelschefs Friesland” (KPF), een netwerkclub voor personeelsfunctionarissen. Het concept van destijds is in essentie onveranderd gebleven: bedrijfsbezoeken, sprekers of thematische bijeenkomsten, het uitwisselen van kennis en ervaringen over HR-onderwerpen, en natuurlijk netwerken. Dit concept blijft waardevol, omdat moderne HR-managers en professionals nog steeds dezelfde behoeften hebben: van elkaar leren, een kijkje in elkaars keuken nemen, suggesties ontvangen en elkaar vooruit helpen.

De huidige bestuursleden hebben zich de afgelopen 5 à 8 jaar ingezet voor het netwerk. Gedurende die tijd hebben we vijf keer per jaar bijeenkomsten georganiseerd, bestaande uit twee bedrijfsbezoeken, twee informatieve bijeenkomsten en een jaarlijkse zomeractiviteit.

Nu is het moment aangebroken om het stokje over te dragen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden die vanaf 1 januari 2024 willen aansluiten: een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en twee bestuursleden. Welke enthousiaste professionals met frisse ideeën willen de komende jaren het netwerk voortzetten? De tijdsinvestering is beperkt, met ongeveer vier keer per jaar een overleg via teams en twee keer per jaar een vergadering tijdens een smakelijk etentje ergens in Friesland.

Heb je interesse? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via bestuur@hrnetwerknoord.nl.

Met vriendelijke groet, Het bestuur van HR Netwerk Noord
Christine, Margrietha, Tineke, Yvonne en Joan