Meteen naar de inhoud

Herinnering uitnodiging bedrijfsbezoek 15 november 2022

Mocht de vorige aankondiging je zijn ontgaan, dan herinneren we je hierbij aan onze volgende bijeenkomst op dinsdag 15 november. Deze middag zijn we te gast bij Elzinga Specialist in Spuitwerk, It String  in Irnsum. Dit is de laatste bijeenkomst dit jaar.
Elzinga is sinds1860 een gerenommeerd bedrijf in Irnsum. Dagelijks werken hier rond 65 mensen die gespecialiseerd zijn in spuitwerk vanuit zeven divisies. We worden ontvangen door de HR adviseur Marjan de Boer en twee directeuren die ons een rondleiding bieden in de organisatie. Het werk in dit bedrijf brengt diverse uitdagingen met zich mee, waaronder regelgeving rondom ARBO en milieu. Bovenal staat het bedrijf voor praktisch aan de slag en daar zullen we een indruk van krijgen. 

Het programma is als volgt:

14.45 uur       Inloop
15.00  uur      Korte inleiding en welkom
15.15 uur       Rondleiding in twee
                      groepen van maximaal 10 personen
16.30 uur       Samenkomst met een
                      drankje
17.00 uur       Afsluiting

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Meld je uiterlijk dinsdag 8 november aan via de button.

Onze volgende bijeenkomst is gepland voor 2 februari 2023. Ter inspiratie, hebben we contact gelegd met wandelcoach Jaap Baalbergen. Wandelcoaching is een snel groeiende trend binnen coaching en hulpverlening. Noteer de datum alvast in je agenda!