Meteen naar de inhoud

Bedrijfsbezoek: Kennis en Innovatiehuis (KEI)

Na een mooie zomer vond op 24 september weer een bedrijfsbezoek plaats. Deze keer waren wij te gast bij het Kennis en Innovatiehuis in Buitenpost (KEI). KEI is een kennis en netwerkcentrum voor ondernemers in de regio Noordoost Friesland. In het voormalige kantoor van de Rabobank komen ondernemers, overheid, onderwijs en studenten uit de regio Noordoost Friesland samen met de ambitie het economisch klimaat in de regio duurzaam te versterken. Uitgangspunt hierbij is “delen is vermenigvuldigen en samenwerken is samen”!

Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee hield Wiebe de Jong een presentatie over het ontstaan van KEI, het procesverloop en de toekomstplannen. Wiebe werkt als kennismakelaar voor KEI en zet zich vooral in voor de realisatie van de bouw en metaalcampus. Na de presentatie kregen de leden en hun introducees de gelegenheid om door het gebouw te lopen en zelf te zien welke mensen en diensten zich hier bevinden. Het bezoek werd afgesloten met een goed gesprek en een drankje.

Het volgende event dient zich al weer snel aan! Op 28 november organiseren wij een bijeenkomst in samenwerking met onze collega’s van het HR Business Café. In het Karmelklooster in Drachten organiseren wij een bijeenkomst waar Agnes Schilder een lezing geeft over “fouten maken mag”. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en de uitnodiging wordt binnenkort verstuurd.