Verandering van naam!

withGeen reacties

Alle vakgenoten kennen de KPF… dat is er al zo lang! Kontaktgroep Personeelschefs Friesland. Van oudsher in het vakgebied rond HR, of Personeel & Organisatie, een begrip! Een levensvatbaar netwerk dat op een heel eigenzinnige wijze haar leden – en ook niet leden – gelegenheid biedt elkaar te (blijven) ontmoeten!

En toch is er vernieuwing nodig! Verandering omdat het ledenbestand verandert, het vak verandert, de arbeidsmarkt sterk veranderd is en in beweging blijft! De leden en bedrijven waar wij te gast zijn, die actuele HR thema’s aan de orde willen stellen in dit netwerk van vakmensen, vragen om aanpassingen! Zij vragen ook het ‘oude vertrouwde’ concept in de aanpak te handhaven, maar inhoudelijk en met meer variatie in leden te kiezen voor een pakkende frisse nieuwe uitstraling, en aantrekkingskracht naar nog meer leden! Dát is wat de komende tijd aandacht krijgt!

De naam verandert!

HR Netwerk Noord! Een ontmoetingsplaats voor HR professionals, en meer!

HR Netwerk Noord! Leden hebben erover nagedacht en hun visie op gegeven. Gezamenlijk is deze naam gekozen en met input van studenten van de NHL zijn er verschillende ideeën over vernieuwing en aantrekkelijke bijeenkomsten en verdieping in het vakgebied voor de komende tijd! De samenwerking met studenten in vakgebieden zoals HR Management, Economie, Loopbanen & Mobiliteit, Arbeidsrecht, Bedrijfskunde, enzovoort, is interessant en levert een leerplatform op voor alle betrokkenen! Verbinding tussen bedrijven en (potentiële) stagiaires en aankomende beroepsbeoefenaren cq. medewerkers en talentvolle leiders. Verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt! Dergelijke samenwerking is van belang voor jou, voor mij, voor ons, voor het netwerk en iedereen die daarin wil participeren!

Kom gerust eens kennis maken!

Leave a Reply