Meteen naar de inhoud

Bijeenkomst 21 september 2021 – Het bos in!

“Weet jij hoeveel liter water een beuk dagelijks nodig heeft? Of wat een steenkist is?

Nou, de leden die dinsdag 21 september bij onze bijeenkomst waren kunnen je de antwoorden op deze vragen geven want zij weten het!

We ontmoeten elkaar deze keer bij paviljoen ‘t Mar in Mirns. Vanuit het Fryske Gea begeleid vrijwilliger Pieter ons tijdens een inspiratiewandeling door het Rypster Bos. Onderweg laat hij ons zien wat er allemaal aan planten in het bos groeit, horen we van hem dat twee dassenfamilies een burcht in het bos hebben en dat de Noordzee ooit tot aan het bos rijkte! Dit laatste verklaart de zanderige ondergrond in het bos!

En dan een volgende vraag: Weet jij waar BAAS voor staat?

Nou Jorin Dijkstra wel en zij heeft er een boek overgeschreven! Jorin nam ons mee in de complexe wereld van het verzuim en hoe je met haar BAAS methodiek weer een vitaal team krijgt 🍀 Haar boek staat vol praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn! En wij weten waar BAAS voor staat; Bouwers, Afdrijvers, Achterblijvers en Stuklopers!

Wij kijken weer terug op een gezellige, interessante en leerzame middag waar de thema’s natuur en vitaliteit centraal stonden!
Wil jij ook bij een van onze andere bijeenkomsten zijn? Dat kan! Wij verwelkomen je graag als lid! Dit doe je door een mail te sturen naar info@hrnetwerknoord.nl